Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»En konstitutionel krise«

At Trump aktivt modarbejdes bag om ryggen, har karakter af et kup, skriver The Atlantics redaktør David Frum, efter at avisen The New York Times har bragt et indlæg fra en senior-medarbejder i Det Hvide Hus, der beskriver hvordan præsidenten modarbejdes fra sin egen inderkreds. Det er et kup, og det er farligt, skriver Frum
At Trump aktivt modarbejdes bag om ryggen, har karakter af et kup, skriver The Atlantics redaktør David Frum, efter at avisen The New York Times har bragt et indlæg fra en senior-medarbejder i Det Hvide Hus, der beskriver hvordan præsidenten modarbejdes fra sin egen inderkreds. Det er et kup, og det er farligt, skriver Frum

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Den fine Atlantic redaktør David Frum skrev George W Bushs løgnespækkede taler, der førte til invasionen og destruktionen af Irak, et worldwide tortur regime, og Guantanamo.

Indlaegget fra en senior medarbejder er anonymt. Dette burde klart fremgaa af overskriften. Netop denne anonymitet har delt vandene i USA. En senior medarbejder - paa det niveau - er hoejst sansynling en der har svoret en ed til "The constitution" om at "protect the replublic from enemies from within or outside" - en saadan senior official har derfor pligt til at staa frem offentligt hvis vedkommende virkelig mener at republikken er under assault. Anonymiteten er kun undergravende og skader derved landet.