Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Der er ikke noget kup mod Trump«

Der er ikke tale om et kup mod Trump, skriver Adam Serwer i The Atlantic, i kølvandet på den anonyme kronik i NYTimes. Det amerikanske demokrati er truet af Det Republikanske Parti, som i mangt og meget følger præsidentens autoritære impulser, fordi det er til deres egen, ikke befolkningens, fordel
Der er ikke tale om et kup mod Trump, skriver Adam Serwer i The Atlantic, i kølvandet på den anonyme kronik i NYTimes. Det amerikanske demokrati er truet af Det Republikanske Parti, som i mangt og meget følger præsidentens autoritære impulser, fordi det er til deres egen, ikke befolkningens, fordel

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu