Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Modstand fra indersiden af Det Hvide Hus

En centralt placeret, men anonym, kilde fortæller i denne kronik om den måde højtstående medlemmer af Trumps stab aktivt modarbejder præsidenten: »It may be cold comfort in this chaotic era, but Americans should know that there are adults in the room. We fully recognize what is happening. And we are trying to do what’s right even when Donald Trump won’t.«
En centralt placeret, men anonym, kilde fortæller i denne kronik om den måde højtstående medlemmer af Trumps stab aktivt modarbejder præsidenten: »It may be cold comfort in this chaotic era, but Americans should know that there are adults in the room. We fully recognize what is happening. And we are trying to do what’s right even when Donald Trump won’t.«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu