Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

René Fredensborg blev bortvist fra Radio24Syv – nu svarer han igen

Fagbladet Journalisten har besøgt skandalejournalisten René Fredensborg i Filippinerne. Det er der kommet et vildt ridt ud af
Fagbladet Journalisten har besøgt skandalejournalisten René Fredensborg i Filippinerne. Det er der kommet et vildt ridt ud af

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
  • Steffen Gliese
Olaf Tehrani og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Et virkelig godt eksempel på, hvor langt dele af den toneangivende journaliststand er ude at skide.

Jeg læste kun begyndelsen af artiklen, for jeg kan simpelthen ikke se, hvad den mand skulle kunne have at sige mig.

Jørn Lybech, Maj-Britt Kent Hansen, Dorte Nielsen og Maria Jensen anbefalede denne kommentar

Hvordan er det nogensinde blevet en offentlig opgave at understøtte disse opmærksomhedskrævende drengerøves selviscenesættelse? Det er ikke nok at flytte radio 24syv til provinsen. Det skal bare væk.

ingemaje lange, David Joelsen, Randi Pedersen, Bo Carlsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar

Han har jo fået snor til at lade sin personlighed brænde igennem i sit stof, fremfor at være journalist. Og her skal skytset rettes imod berlingeren, der jo har jagtet kontroversielle bloggere og skribenter i mange år.

Et menneske som har taget nogle skridt i den forkerte retning, og nu mærker konsekvenserne - det kan vist ske for os alle!

Torbjørn Methmann

Artiklen er fint skrevet og der er faktisk (mindst) to moraler at blive klog af. Begge pudsigt nok nøjagtigt opsummeret i sangstrofer:
"It's not the crime - it's if you get caught" (at straffen falder forstås) af Tower of Power, og
"To live outside the law you must be honest" fra en Dylan-sang. Det var netop en svinestreg overfor en kollega, der fik det til at ramle.

Lars Sell-B, Bettina Jensen og John S. Hansen anbefalede denne kommentar
Martin Kristensen

Rene Fredensborg er som type (ikke som individ) absolut nødvendig for at råbe ubekvemme sandheder og løgne ud og tage slagene for det, og for at ryste den kammeratlige samtale i mediebranchen. De mennesker skal vi sætte pris på og tildels værne om.

Samtidig ville jeg godt nok nødig have ham som kollega, familiemedlem eller andet hvor man var afhængig af hans dømmekraft eller (selv)disciplin.