Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Dødsscener

26-årige Miyu Kojima arbejder for et japansk firma, som rydder og rengør afdøde enliges boliger. For mange, et makabert arbejde, men for Kojima er det inspirationskilde til de miniature-kunstværker hun fremstiller af de afdødes lejligheder
26-årige Miyu Kojima arbejder for et japansk firma, som rydder og rengør afdøde enliges boliger. For mange, et makabert arbejde, men for Kojima er det inspirationskilde til de miniature-kunstværker hun fremstiller af de afdødes lejligheder

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Peter Andersen
  • Niels Duus Nielsen
  • Lise Lotte Rahbek
Peter Andersen, Niels Duus Nielsen og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu