Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

De kloge narrer de mindre kloge

’America First’ fungerer bedst, hvis andre lande agerer på egen hånd, for så kan Trump bestemme reglerne. EU er for stærk en økonomi at lægge arm med, men et no-brexit Storbritannien er til at arbejde med
’America First’ fungerer bedst, hvis andre lande agerer på egen hånd, for så kan Trump bestemme reglerne. EU er for stærk en økonomi at lægge arm med, men et no-brexit Storbritannien er til at arbejde med

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Erik Karlsen
Erik Karlsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu