Redaktionen læser

Metallica og vrede, hvide mænd

»Amerikansk kultur har længe givet efter og undskyldt for unge hvide mænds vrede og forvirring, og det gør det nemt at afvise vrede unge mænd i dag. Metallicas musik kan appelere til alle, men jeg lur mig, om bandets diskografi ikke tilbyder en særlig form for tilflugt for drenge, der hverken vil slås eller spille fodbold, men trods alt har brug for en ventil for al ungdommens smerte og forvirring.«
The New Yorker
Nyhedsbloggen
»Amerikansk kultur har længe givet efter og kommet med undskyldninger for unge hvide mænds vrede og forvirring. Det gør det nemt at afvise vrede unge mænd i dag. Metallicas musik kan appelere til alle, men jeg lur mig, om bandets diskografi ikke tilbyder en særlig form for tilflugt for drenge, der hverken vil slås eller spille fodbold, men trods alt har brug for en ventil for al ungdommens smerte og forvirring.«

Læs Amanda Petrusich i New Yorker.  

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Så der har aldrig været unge asiatiske eller sorte mænd der har lyttet til Metallica ??? Hvordan kan det være at www.information.dk deltager i at splitte landet op i identitets grupper ved at tillade den slags talemode ???