Redaktionen læser

Facebook har tabt fortællingen om Facebook. Og dét er nyt

Det vi egentlig lærte af Facebooks lemfældige omgang med vores data: Tilliden til Facebook er væk, og tvivlen kommer ikke længere Facebook til gode
Slate
Nyhedsbloggen
Det vi egentlig lærte af Facebooks lemfældige omgang med vores data: Tilliden til Facebook er væk, og tvivlen kommer ikke længere Facebook til gode

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jens J. Pedersen

Anvend Facebook til kommunikation, men lad de private data og udsagn blive hjemme. Facebook og i det hele taget Internet er en offentlig størrelse, der aldrig (skrive aldrig) kan blive sikker. Alt, der kommer ud på Internet, skal betragtes som offentlig.
Internet er god til at dele information, man lad være med at bruge det til administration.

Kim Houmøller

Drop Facebook på din smartphone og brug ikke længere dette medie til andet end interesser, foreninger, grupper m.m. Selv om man ikke har en Facebook app. på sin telefon linker mange uskyldige app. alligevel til Facebook, der ved alt om os. Denne viden sælger de til tredje mand!

Lad være med at slå private billeder op på din væg!

Thomas Stanzel

Jeg har ikke selv brugt Facebook siden de store skandaler sidste år.
I stedet bruger jeg Brax.me, der er krypteret 3 gange, og som ikke optager din IP-adresse og ikke vil have dit navn eller telefonnummer ved oprettelse. Du kan være fuldstændig anonym, hvis du ønsker.
Desværre er der ikke så mange danskere på - endnu.

Fremtiden er, at vi alle må finde alternativer til Facebook, Google, Amazon, Apple, for at beholde vores privatliv i fred.