Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hele den danske stumfilmarv digitaliseres og formidles

Takket være tre fonde, der tilsammen har doneret 30 mio. kr., bliver det nu muligt at digitalisere, udforske og formidle mere end 400 stumfilm fra dansk films guldalder. Filmhistorisk optur i sværvægtsklassen
Takket være tre fonde, der tilsammen har doneret 30 mio. kr., bliver det nu muligt at digitalisere, udforske og formidle mere end 400 stumfilm fra dansk films guldalder. Filmhistorisk optur i sværvægtsklassen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Joen Elmbak
  • Kristian Rikard
  • Trond Meiring
  • Bjørn Pedersen
  • Maj-Britt Kent Hansen
Joen Elmbak, Kristian Rikard, Trond Meiring, Bjørn Pedersen og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu