Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hvem er Dylann Roof, og hvor kom han fra?

Dylann Roof myrdede ni sorte amerikanere i den værste hate-crime i nyere amerikansk historie. Rachel Kaadzi Ghansah leder efter svar på, hvad der drev Roof til at begå drabene - og på intet tidspunkt under retssagen mod ham vise hverken anger eller følelser i det hele taget.
Dylann Roof myrdede ni sorte amerikanere i den værste hate-crime i nyere amerikansk historie. Rachel Kaadzi Ghansah leder efter svar på, hvad der drev Roof til at begå drabene - og på intet tidspunkt under retssagen mod ham vise hverken anger eller følelser i det hele taget.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu