Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

New Yorks sidste skakcafe

Stemningsfuld kortfilm om Chess Forum i New York – en lille skakcafe, der ejes af den libanesiske flygtning Imad Khachan. Chess Forum kæmpede i 90’erne om skakelskernes gunst med rivalen The Chess Shop i hvad lokalt kaldes for ’Borgerkrigen på Thompson Street’. I dag er cafeen den sidste af byens gamle butikker dedikeret til skak
Stemningsfuld kortfilm om Chess Forum i New York – en lille skakcafe, der ejes af den libanesiske flygtning Imad Khachan. Chess Forum kæmpede i 90’erne om skakelskernes gunst med rivalen The Chess Shop i hvad lokalt kaldes for ’Borgerkrigen på Thompson Street’. I dag er cafeen den sidste af byens gamle butikker dedikeret til skak

 

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Maj-Britt Kent Hansen
Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu