Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Apple inddrager Facebooks udviklingscertifikater

Certifikaterne omfatter Facebooks interne apps, der anvendes til udviklingsformål og derfor nu ikke længere virker. Årsagen er at Facebook har overtrådt reglerne for distribution og indsamling af private data med deres udviklingsapps – de har betalt brugere for at bruge udviklingsapps for at kunne monitorere brugeradfærden, hvilket er et klart brud på reglerne i Apples udviklingsprogram
Certifikaterne omfatter Facebooks interne apps, der anvendes til udviklingsformål og derfor nu ikke længere virker. Årsagen er at Facebook har overtrådt reglerne for distribution og indsamling af private data med deres udviklingsapps – de har betalt brugere for at bruge udviklingsapps for at kunne monitorere brugeradfærden, hvilket er et klart brud på reglerne i Apples udviklingsprogram

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det burde ikke være muligt at stemme til et dansk folketingsvalg for folk der har en facebook profil.
Nå det så er sagt, så kan politikerne lige prøve at lave love for hvem der må stemme og hvem der ikke må stemme (det eneste de måske kunne pille ved, er at sænke eller hæve alderen et par år), for så skal jeg nok være den første til at brokke mig!