Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Godt nytår – og hvad så nu?

Hvorfor ikke starte det nye år med William S. Burroughs’ syv okkulte teknikker til at nedbryde realitetssansen. Nå, ikke?
Hvorfor ikke starte det nye år med William S. Burroughs’ syv okkulte teknikker til at nedbryde realitetssansen. Nå, ikke?

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Jens Christensen
Jens Christensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Noget af det mest langhårede jeg længe har læst om, men bundlinjen er vel den samme som med så meget andet psykomysticahalløj: det er nemt nok at ændre sin egen virkelighedsopfattelse, du kan fx bare tage et par solbriller på, mens du drikker en øl - og vupti, så bliver altting både mørkere og sjovere, mens det ude i virkeligheden stadig er lige lyst og lige kedeligt.
Sagt helt kort: du kan ikke ændre verden med et par solbriller.