Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Når de super-rige skal skilles

Jeff Bezos, Amazon-grundlægger og verdens rigeste mand, skal skilles fra MacKenzie, i hvad der på Twitter lader til at være en beslutning truffet i fællesskab og relativ fredsommelighed. Men hvad sker der omkring det økonomiske, når de super-rige skilles? Det har The Atlantic lavet en lille guide til
Jeff Bezos, Amazon-grundlægger og verdens rigeste mand, skal skilles fra MacKenzie, i hvad der på Twitter lader til at være en beslutning truffet i fællesskab og relativ fredsommelighed. Men hvad sker der omkring det økonomiske, når de super-rige skilles? Det har The Atlantic lavet en lille guide til

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu