Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Flere af metoderne i Falck-skandalen er kendt i branchen

Afsløringerne af Falck og Advices metoder skader kommunikationsbranchens omdømme, siger formanden for kommunikationsmedlemmerne i DJ, Per Roholt. Flere af redskaberne er kendte i branchen. Men det er problematisk, at Falck skjulte sig selv som afsender, siger han
Afsløringerne af Falck og Advices metoder skader kommunikationsbranchens omdømme, siger formanden for kommunikationsmedlemmerne i DJ, Per Roholt. Flere af redskaberne er kendte i branchen. Men det er problematisk, at Falck skjulte sig selv som afsender, siger han

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der skal følge et personligt strafbart ansvar med når disse bureauer og deres ansatte indlader sig på den slags som vi har set i sagen og Falck.

Indeholder lover ikke dette må vi har love herfor, ligesom ansvarshavende redaktører for medier.

Hvordan kan man stole på at Falck fremover kan udføre opgaver på en sikker og lovlig måde i vores samfund? Der trænger til en ordenlig rengøring før vi tror på det.