Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Hvis ikke en person i min position kan modstå denne form for afpresning, hvem kan så?«

Amazons CEO, der også ejer Washington Post, Jeff Bezos, anklager nu det Trump-venlige tabloidmedie The National Enquirer for at forsøge at afpresse ham med intime fotos mediet angiveligt har fået fat i. I stedet for at gå stille med dørene, valgte Bezos i går at offentliggøre korrespondencen fra National Enquirer
Amazons CEO, der også ejer Washington Post, Jeff Bezos, anklager nu det Trump-venlige tabloidmedie The National Enquirer for at forsøge at afpresse ham med intime fotos mediet angiveligt har fået fat i. I stedet for at gå stille med dørene, valgte Bezos i går at offentliggøre korrespondencen fra National Enquirer

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Claus Nielsen
Claus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer