Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Henrik Sass Larsen

»Før Henrik Sass Larsen gennemfører en massiv indre selvransagelse og tager ansvar for sit eget liv og omgivelsernes reaktion på ham, bliver han ikke troværdig,« skriver ansv. redaktør på Journalisten, Øjvind Hesselager
»Før Henrik Sass Larsen gennemfører en massiv indre selvransagelse og tager ansvar for sit eget liv og omgivelsernes reaktion på ham, bliver han ikke troværdig,« skriver ansv. redaktør på Journalisten, Øjvind Hesselager

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Mht. Sass Larsens depression har jeg meget svært ved at se, han "hjælper" psykisk syge ved at fortælle om sit problem. For mig at se, falder han nærmets mennesker med depression i ryggen, når han dels siger, at han er så dårlig, at han må gå til psykolog hver dag, dels så ikke sygemelder sig. Det er for mig det samme som at sige: se, jeg kan godt arbejde (i hvert til fælde med det, der passer mig). Der er helt sikkert arbejdsgivere, der vil smide sådan et udsagn i hovedet på den/de ansatte, der rammes af en depression. Og nej. man kan altså ikke gå på arbejde, når depressionen har lagt sin meget klamme hånd på et menneske.
Jeg synes han er utroværdig, og at nogen kan synes, han skal have en fremtrædende post i en evt. socialdemokratisk regering har ingen gang på jorden. Fordi man råber op og ikke opfører sig ordentligt burde det ikke give adgang til noget, uanset om manden så er aldrig så klog

Karsten Lundsby, Ib Jensen, Tue Romanow, Niels Møller Jensen og Herdis Weins anbefalede denne kommentar
Henning Kjær

Og her begynder ansv. redaktør på Journalisten, Øjvind Hesselager at lege behandler, med erfaring fra sine børns skolegang.
Er der noget der er sikkert så er det at pressen/journalisterne aldrig gennemføre selvransagelse i offentlighed, og derfor har journalister ingen baggrund for at bede andre om selvransagelse.

Sammenfaldende optræden i TV - Søren Pind og Henrik Sass der kommenterer verdenssituationen, virker ikke særlig troværdigt med en depression, for med en depression er man næppe udfarende men mere indadvendt.

Når man har en depression, bør man sygemeldes. Derefter får man så fornøjelsen at møde på jobcentret, men det skulle Sass larsen ikke nyde noget af.
Her havde han ellers haft muligheden for at se, hvordan de reformer, hans chef i sin tid gennemførte, virker. Et stykke anskuelsesundervisning i den faktiske virkelighed som enhver levebrødspolitiker ville have godt af.

Viggo Helth, Flemming Berger, Karsten Lundsby, Ib Jensen, Lars Løfgren, Ebbe Overbye, Trond Meiring, Morten Fals, Niels Duus Nielsen og Anker Nielsen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Ja, Henrik, nu har du chancen for at prøve, hvordan samfundet behandler sine deprimerede. Du burde tage imod denne mulighed med kyshånd, da det kan være svært at se fra Christiansborg, hvordan samfundet tager sig ud set fra kulkælderen. Men et halvt års tid som klient på Jobcenteret burde kunne åbne dine øjne for den tilværelse, som vi andre må henslæbe.

Måske det endda vil kunne give dig en sag at brænde for, det plejer at være noget, der støtter troværdigheden for en politiker: Man kan være enig eller uenig, men man er ikke i tvivl om, at vedkommende tager sagen alvorligt. I modsætning til nu, hvor det tilsyneladende for dig bare drejer sig om at komme i regering, depression eller ej. I den verden, hvor vi andre lever, er regeringsmagten et middel til at opnå det, som vi virkelig ønsker os - hvis du ikke har sådan et mål, vil du bare føle et stort tomrum og blive endnu mere deprimeret, når du sidder som minister og pludselig ikke har noget at kæmpe for mere.

25 øre, tak.

Viggo Helth, Flemming Berger, Mads Jakobsen, Anders Reinholdt, Karsten Lundsby, Ib Jensen, Helene Kristensen, Trond Meiring, Morten Fals, Torsten Jacobsen og Herdis Weins anbefalede denne kommentar
Helene Kristensen

Men loven er netop sådan at politikerne kan sygemelde sig, med fuld løn, og behøver ikke troppe op til udskamning, arbejdsprøvning og hetz på jobcentret. De kan gøre som Pernille Rosenkrantz-Theil da hun fik en depression - ligge på sofaen og stene serier et års tid med løn og kalde det orlov.

Espen Bøgh, Mads Jakobsen, Arne Albatros Olsen, Karsten Lundsby og Ib Jensen anbefalede denne kommentar