Redaktionen læser

Det er ikke en god ide at tage din hund med til Mars

NASA planlægger at sende mennesker til Mars i 2030. Men hvad stiller vi op med vores hunde, når vi tager af sted på den stressende, hårde tur? Og hvad skal hunden gøre med sin lugtesans, når den svæver rundt i en rumdragt?
The Atlantic
Nyhedsbloggen
NASA planlægger at sende mennesker til Mars i 2030. Men hvad stiller vi op med vores hunde, når vi tager af sted på den stressende, hårde tur? Og hvad skal hunden gøre med sin lugtesans, når den svæver rundt i en rumdragt?

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Olaf Tehrani

Det er ikke en god idé at tage til Mars - slet heller ikke at tage hunden med!