Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Golfspil er som cykelshorts – det afslører en del om en mand«

Den nyeste bog om Donald Trump handler om et af præsidentens foretrukne tidsfordriv, golf, og ikke mindst om måden han systematisk snyder og bedrager på banen. The Guardian bringer her et uddrag af bogen
Den nyeste bog om Donald Trump handler om et af præsidentens foretrukne tidsfordriv, golf, og ikke mindst om måden han systematisk snyder og bedrager på banen. The Guardian bringer her et uddrag af bogen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lars Steffensen

Ja, Trump har punkteret Kyoto aftalen, kørt Bretton Woods aftalen gennem en malkulator og sendt NATO på førtidspension. Men det som er vigtigt for Hillary Clintons mange fans er at læse en sladderspalte ord-salat om at Trump er unfair!