Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Moby Dick – oplæst af Tilda Swinton, Stephen Fry og mange flere

Med påskeferien lige om hjørnet og en vejrudsigt, der kan udvikle sig til hvadsomhelst, skulle man måske bare finde lyttebøfferne frem og give sig i kast med alle tiders største klassiker
Med påskeferien lige om hjørnet og en vejrudsigt, der kan udvikle sig til hvadsomhelst, skulle man måske bare finde lyttebøfferne frem og give sig i kast med alle tiders største klassiker

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kristian Rikard
Kristian Rikard anbefalede denne artikel

Kommentarer

christian christensen

Man kunne måske også låne bogen på biblioteket og læse den selv? Læseprocessen er en noget større intellektuel kreativ og udviklende anspændelse fremfor bare at lytte. Oplæseren serverer uundgåeligt sin egen version og mening af teksten via tonefald og betoninger, men den skal man selv skabe, når man læser.

Maj-Britt Kent Hansen

Da jeg ikke selv bryder mig om lydbøger, har jeg undret mig over deres store popularitet. Derimod læser jeg mange ebøger, og så vidt jeg husker, kunne den omtalte bog også lånes som sådan.

Maj-Britt Kent Hansen

Det er egentlig underligt, for jeg kunne nu også godt lide at få læst op som barn, men altså ikke mere. Jeg hører dog masser - sikkert for meget - af radio (P1) og tager mig til hovedet over, hvor mange gange jeg render ind i at høre den samme udsendelse. Jeg har lige ufrivilligt hørt "Klog på sprog" for tredje gang siden første transmission 19. april. Så måtte DR hellere sende et gammelt hørespil, men den genre er desværre sparet bort.

Maj-Britt Kent Hansen

... og nu er Margrethe Vestager for minimum fjerde gang siden 17. april i æteren i Følg pengene. Godt nok sagde Liberace: Too much of a good thing is wonderful, men nu lukker og slukker jeg altså.