Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Feminismen er en antidemokratisk bevægelse«

Socialdemokrat non grata Simon Simonsen uddyber sine synspunkter om feminisme i dette interview med Radio 24syv’s Rasmus Svaneborg
Socialdemokrat non grata Simon Simonsen uddyber sine synspunkter om feminisme i dette interview med Radio 24syv’s Rasmus Svaneborg

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Når man hverken kan uddybe eller tilføje noget til sit synspunkt, kan man jo altid gentage sig selv i en lang politisk båndsløjfe!

Tue Romanow, Troels Ken Pedersen, Niels Duus Nielsen, Arne Lund og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Hvor er det patetisk at iagttage mange hvide, heteroseksuelle mænds frygt for at blive overflødige. De burde hellere beskæftige sig med noget, de kan fordybe sig i og på den måde blive en værdifuld ressource for menneskeheden. Så skal kvinderne nok også komme strømmende.
Vi lever i en tid, hvor noget videnskab desværre kommer til at påføre mennesker nogle dogmatiske ideer, selvom der egentlig bare er tale om at fremstille en model for en norm.
Derfor render folk rundt og tror, at de ubevidst forelsker sig i nogen med bestemte genetiske forudsætninger, eller higer efter at forplante sig nærmest uhæmmet; men virkeligheden fortæller jo noget andet: folk valgte at få færre børn, da de fik flere penge, fordi det kunne undgås, og fordi tiden kunne bruges bedre. - De fås privilegium blev til de manges.
Nu hersker så angsten for, at vi har alt for få til at løse de opgaver, der er i samfundet; men som det gang på gang påpeges, så er der rigtig meget arbejde i dag, der mest går ud på at skyde de ubehagelige, praktiske opgaver over på nogle andre.

Ib Christensen, Lise Rasmussen, Ulla Søgaard og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar

Hvis Simonsen havde stillet op for DF, Stram Buks eller Nye Tarvelige, så var der vist ingen der ville have reageret: Det var jo blot hvad der kunne forventes. Men nu stiller han op for Soc.dem, og det viser vel så at de vrede hvide mænd også skal findes her. Dermed udviskes endnu en forskel på Soc.dem og de borgerlige.

Jens Erik Starup, Bjarne Bisgaard Jensen, Ulla Søgaard, Steffen Gliese, Rikke Nielsen og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar
Klavs Hansen

Steffen Gliese, med din egen skäve indfaldsvinkel har du faktisk fat i noget rigtigt. Beskeden til mänd er og bliver at de skal have succes. Hvem fanden gider knepper en taber? Og hvis man nu ikke tror på den kan man jo bare tänke på hvor mange gange man har set en grim kvinde komme ud fra passagersädet af en Porsche.

Espen Bøgh

Lidt rabiat feminisme skal der være plads til i vore dage, for magtens sødme smager så godt, og når offerkortet så trækkes samtidig, kan og skal ingen være i tvivl om selvfølelsen af undertrygthen som et godt forsvarsværk imod en reel debat.

Kætterske tanker skal fjernes, selv Nyrup forstod det, - men vælgerne ville have debatten om de fremmede, - og ville ikke belæres!

Hvad galt er der i en debat om egoismen, - den fejler da ikke noget når den skal tages imod den liberale ideologi og dens indhold af egoisme, - som det kun er der den findes.

#MeToo, krækelseshysteriet, inklusion og feminismekampen er gået over gevind til fordel for en redelig og fornuftig debat, - hvor udelukkelsen af andre og andres meninger skal dukkes på enhver tænkelig måde, og det slet skjulte gøres til mandschauvinistisk for enhver pris med de mest rabiate udsagn imod en debat, - for de må ikke debatteres.

Det er lige netop det det skal - debatteres(!) hvis vi vil være et demokrati.!

Jens Christensen, Morten Pedersen og Jesper Roulund anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Vi er så vante til at forhandle her i landet, både på arbejde og hjemme i familien, at vi tror, at også kampen om ligestilling er en forhandling. Derfor forventer vi mænd at få noget igen, hver gang vi afgiver et af vore privilegier.

Men bortset fra de få steder, hvor det er mændene, der er forfordelte - jeg tænker her især på mænds muligheder for at se deres børn - er der ikke tale om en forhandling, men om en simpel afgivelse af privilegier uden at vi nødvendigvis skal have noget igen. Når noget er uretfærdigt, skal det gøres retfærdigt. Altid at ville have noget for noget ændrer jo ikke på ubalancerne i samfundet.

Ib Christensen, Ib Gram-Jensen, Steffen Gliese og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar
Peter Tagesen

Jeg forstår ærligt talt ikke behovet for feminisme i et samfund, som vores. Keder folk sig så voldsomt meget siden de vil agitere for feminisme i Danmark og derfor vil rode med peditesser, der alligevel under normale omstændigheder vil løse sig selv uanset om vi har en feminist i nabolaget eller ej?

niels astrup

Næste gang Simon Simonsen bliver spurgt, burde han citere en kendt århusiansk sanger: "Jeg har ikke noget mod feminister, når bare de er lækre".