Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

’I er så stille nu, hvor Paludan har taget jeres kurs til ekstremerne’

Nima Zamani, jurist og vært på Radio 24syv, anklager i dette debatindlæg den indvandrerkritiske fløj i Danmark for at stikke hovedet i busken og ikke tage ansvar
Nima Zamani, jurist og vært på Radio 24syv, anklager i dette debatindlæg den indvandrerkritiske fløj i Danmark for at stikke hovedet i busken og ikke tage ansvar

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kim Folke Knudsen
  • Oluf Husted
  • Torben Ethelfeld
Kim Folke Knudsen, Oluf Husted og Torben Ethelfeld anbefalede denne artikel

Kommentarer

olivier goulin

Nima Zamani gentager sin pointe fra Deadline - og den er simpelthen spot-on.
Det er det definitive ultimatum til højrefløjen.
Den, der tier, samtykker.

/O

Kim Folke Knudsen, Werner Gass, Henning Kjær, Hans Larsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Rikke Nielsen

Grunden til at de højrenationale ikke tager afstand fra Rasmus Paludan er, at de er enige med ham.

Trond Meiring, Werner Gass, Carsten Nørgaard og Jens Erik Starup anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Myten om Dansk Folkeparti: Hvis vi stemmer på Dansk Folkeparti, som får vi en særlig moderat og indenfor demokratiets rammer kritik af muslimer. Hermed har vi opbygget en særlig dansk undtagelse ingen højrefløjsradikalisme, ingen militante grupper i Danmark, for Dansk Folkeparti er bagstopper for sådan en udvikling. Nej sådan noget hænder kun i det store stygge udland: Sverige, Tyskland, Polen, Ungarn, Italien, GB, Frankrig osv.

Det troede vi så på i tavs forvisning om, at så hellere lidt morbid kritik af flygtninge og indvandrere især dem fra Mellemøsten fra Dansk Folkeparti.

Myten holdt lige indtil de 22.000 underskrifter varslede Stram Kurs indtræden i valgkampen med forslag om KZ- lejre på Nordøstgrønland, hvor alle uønskede Muslimer med udrejsebefaling fra Danmark fremover skal opholde sig og med Rasmus Paludans ønske om at opføre en mur på grænsen mellem Danmark og Tyskland.

Vi mangler lige den tavse konklusion, at når de tusindvis af muslimer er blevet eksproprieret for alle værdier her i Danmark inden udsendelse til de " motivationsfremmende lejre " i Nordøstgrønland, så har vi alle pengene til at finansiere Stram Kurs Velfærdsløfter.

Besættelsen af Østrig i Marts 1938 indbragte Nationalsocialisterne en hel guldgrube af nye indtægter fra den særdeles velkonsoliderede Østrigske Nationalbank og fra konfiskationen af Jødernes værdier inden de skulle rejse ud på Nationalsocialisternes nåde fra Østrig klædt af til skindet for hver en eneste Schilling. Rare penge for et regime som forberedte krigen i Europa og som ikke havde råd til at finansiere den tyske oprustning selv. Nazi regimet var tæt på økonomisk kollaps inden, de fandt på opfindelsen med at tømme Jøderne for værdier og plyndre og stjæle med arme og ben i hele Europa.

Med de 22.000 underskrifter og Stram Kurs gennembrud faldt glansbilledet af det lille land Danmark uden højrefløjsekstremisme uden partier som lader sig inspirere af Europas sorte Kælder anno 1933-1945 til Jorden og gik i tusinde stykker.

Pia Kjærsgaards kommentar til Rasmus Paludan i Debatten Clements program:. Han (Rasmus Paludan ) har nogen sære ideer.

Pernille Vermunds reaktion. Jeg må appellerer til Rasmus Paludans sunde fornuft og tale ham fra de mest skøre forslag.

Begge to: Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund sydede af indestængt vrede over, at Martin Krasnik sammenlignede Stram Kurs og Rasmus Paludan med Nationalsocialisternes ideologi. Det må man ikke trække nazikortet det er urimeligt og usagligt og forfølgelse af den stakkels Advokat Rasmus Paludan. Men han skal da i det mindste ikke rejse ud af landet til Nordøstgrønland.

Dansk Folkepartis Formand Kristian Thulesen Dahl, Danmarks reelle Statsminister med magten i hånden fra år 2015-2019 har 9 dage før Valgdagen ikke taget offentligt afstand fra Stram Kurs og Rasmus Paludan.

Hvad havde det dog kostet DF med denne indrømmelse ??