Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Atomkraft-direktør: Det er irrelevant at diskutere atomkraft i Danmark

Det er spild af tid at diskutere atomkraft i Danmark, for nutidens atomkraft passer ikke ind i det danske energimarked. At vi ikke skal bruge atomkraft i Danmark, betyder dog ikke, at verden kan klare sig uden, skriver Troels Schönfeldt, administrerende direktør i Seaborg Technologies
Det er spild af tid at diskutere atomkraft i Danmark, for nutidens atomkraft passer ikke ind i det danske energimarked. At vi ikke skal bruge atomkraft i Danmark, betyder dog ikke, at verden kan klare sig uden, skriver Troels Schönfeldt, administrerende direktør i Seaborg Technologies

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeppe Lindholm

Så længe atomkraft fungere som det skal er der ingen ende på grønne træer og gule blomster. Men hvis det bare går lidt galt er helvede løs på jorden. Det er ikke uden grund vi ikke fik atomkraft i Danmark og det er bestemt heller ikke uden grund Tyskland er igang med at udfase atomkraft.

Atomkraft risikere at blive en sovepude for udviklingen af bæredygtige teknologier. Og så ender vi ligevidt.