Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Da DF skar først sit højre og så sit venstre ben af

Dansk Folkeparti skulle være det nye midterparti i Danmark. Hvad gik galt? Kasper Fogh, politisk chef Cevea, giver sit bud
Dansk Folkeparti skulle være det nye midterparti i Danmark. Hvad gik galt? Kasper Fogh, politisk chef Cevea, giver sit bud

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Bente Eskesen
  • Kim Folke Knudsen
Bente Eskesen og Kim Folke Knudsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kim Folke Knudsen

For tusinde gang så gentager jeg.

Dansk Folkeparti er ikke noget borgerligt midterparti og ikke noget BLÅT liberalt parti.

De hylder Donald Trump og lovpriser hans forsøg på at kvæle den frie Verdenshandel og lade denne erstatte af protektionisme og America First doktrinen.

Dansk Folkeparti hylder en Præsident Donald Trump, som har et reaktionært mandschauvinistisk syn på kvinder, som befandt vi os midt i 1800 tallet. Nej til abort, nej til ligestilling, nej til ligeløn, kvinderne skal være mændenes vedhæng i baggrunden og intet mere.

Dansk Folkeparti har inviteret Marine Le Pen fra Front Nationale til Danmark for at dyrke det gode venskab mellem de to yderliggående partier. Det er simpelthen vrøvl at kalde et parti for et midterparti, som har det antisemistiske Front Nationale som deres gode venner. Hvordan kan Dansk Folkeparti kalde sig en ven af jøderne her i landet og så sidde til bords med Front Nationale Marine Le Pen ??

Dansk Folkeparti har med deres symbolpolitik ønsket at forme danskerne ud fra det kommunistisk verdenssyn, hvor partiet med de rette frelste danske meninger går foran og foreskriver, hvordan du som borger er en god ægte dansker.

Jeg siger lad mig endelig slippe. Intet parti skal belære danskerne om hvad der er den rette personlige levevis. Det kan danskerne sagtens finde ud af på egen hånd.

Dansk Folkeparti har ingen respekt og ingen forståelse for begreberne frihed og individualitet og anerkender ikke, at mennesker herunder vi danskere er ligeså forskellige og mangfoldige.

Dansk Folkeparti er ikke et frelsende Socialdemokrati, som redder Velfærdsstaten ved at mure Danmark inde bag et grænsehegn, nej til EU, og en uendelig krig mod de lande, hvor Islam er den dominerende religion. Nej den politik isolerer Danmark og vil føre til et tab af Velfærd før eller siden, fordi de store internationale firmaer begynder at vælge Danmark fra, hvis vi kører blindt ud af det spor.

Dansk Folkepartis CV udi støtte til offentlige besparelser og nedskæringer herunder ødelæggelsen af danske uddannelser viser, at partiet ikke er nogen fortaler for Velfærdsstaten.

Dansk Folkeparti
Nye Borgerlige
Stram Kurs

De er alle partier, som er stærkt optaget af en nærmest fanatisk kamp mod islam og mod de fremmede som partierne ikke ønsker skal være i Danmark. De er alle nationalistiske partier.

De har intet at gøre med Borgerlige partier og med liberale standpunkter.

PS Vi Liberale kan heller ikke fordrage, at religion og politik skal blandes sammen. Den liberale demokratiske stat dør i det øjeblik, at der indføres et islamistisk kalifat. Islamisme som ideologi er ligeså farligt og reaktionært som Stalins Sovjetunionen og Det Tredje Riges Nationalsocialisme under Adolf Hitler. På det ene punkt deler vi liberale 100% mening med Dansk Folkeparti, men vi dømmer ikke alle borgere, som kommer fra Mellemøsten på forhånd, for de borgere er igen ligeså forskellige som vi danskere.

VH
KFK
Socialliberal Debattør
og
Klimatosse.

Alvin Jensen, Helle Walther, Søren Kuhn, Achim K. Holzmüller, Tino Rozzo og Torben Siersbæk anbefalede denne kommentar
Jan Andersen

@Kim Folke Knudsen. Ingen anger og ingen skyldfølelse, intet ansvars-pådragelse, og ingen undskyldning overfor dem som har fået deres liv smadret. Det er hverken kommunister eller socialister som har haft magten de sidste 20 år. Fattigdomsgørelsen har alt at gøre med Borgerlige partier og med liberale standpunkter.

Ja du har ret i DF's rolle i dansk politik, og med at de har smadret landet både socialt og moralsk. Men hvem er det som har siddet på tronen? Hvem har det overordnede ansvar? Det har de borgerlige socialliberale og alle de partier, som er stærkt optaget af en nærmest fanatisk kamp imod underklassen.

De borgerliges CV udi støtte til offentlige besparelser og nedskæringer, herunder ødelæggelsen af forskning og danske uddannelser på 20 mia. viser, at partierne ikke er nogen fortaler for Velfærdsstaten. Halvdelen af de sociale institutioner er smadrede, inkl. Skat, fordi de formuende ikke vil deltage i betalingen af de fælles udgifter til sundhedsvæsenet, socialvæsenet, de offentlige skoler - skal jeg fortsætte?

Jeg siger, lad os endelig slippe for de borgerlige liberale. De borgerlige partier har inviteret Dansk Folkeparti ind i regeringsmagten for at få flertal til at smadre landet menneskeligt set. Dette har opdyrket endnu mere yderliggående partier, som statsministeren nu er nødt til at tage afstand fra, men de nye partier har smadret hele blå bloks mulighed for at få regeringsmagten fremover, det mangler da bare.

For tusinde og en gang så gentager jeg. Borgerlig og BLÅT liberal hadpolitik er dansk midterpolitik. Danmark er et yderliggående land. Hertil er vi nået. Resten kan du vist ikke tåle at høre.

Alvin Jensen, Achim K. Holzmüller, Flemming Berger, Benta Victoria Gunnlögsson, Karsten Lundsby, Tino Rozzo, Torben Siersbæk, Lone Ibsen, Jens Kofoed og Ebbe Overbye anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Kim Folke Knudsen.

Jeg deler din afstandtagen til DF, men må samtidig tage afstand til dit fortrukne parti Det Radikale Venstre.
Mit håb for i aften er det spinkle, men ikke helt umulige, at der er et flertal til "rød blok", udenom B.

Samtidig må tilhængere af den yderste venstrefløj nok erkende at deres håb om en ren socialistisk regering nok er spinklere end det spinkelste spinkel.

Helle Walther, Henrik Leffers og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Mit frygt for den kommende parlamentariske virkelig er , at Morten Østergaard vil gentage den anti-demokratiske taktik, som Vestager dikterende i det sorte tårn for 8 år siden.
Måske ikke som medlem af en regering som dengang, men som "Konge/Dronningemager".

"Gør som jeg siger og før Radikal politik"

Forhåbentlig står Mette F. fast og udskriver nyvalg hvis Østergaard skulle få den tåbelige ide at ville bestemme alt med under 10 % vælgeropbakning.

NÅ; Nu skal stemmerne jo lige tælles !

Alvin Jensen, Henrik Leffers, Torben K L Jensen og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar
Henrik Leffers

Min fornemmelse er, at vi snart får et nyt valg. Jeg tror Mette F. vil få et eller andet i gennem, men at det vil betyde at der ikke kan føres socialdemokratisk (og venstrefløjs) politik, og derfor tager et valg på de dele af det, der jo er forholdvis stor enighed om på venstrefløjen (S+SF), og mon ikke Enhedslisten så vil slutte op om det.

Helle Walther

Radikale bør jo have taget ved lære af Samuelsen og Jelved, de halveres igen, hvis de er sådanne stivnakker.

DF ville være dèr, hvor de fik mest indflydelse. Til den ene side og til den anden side.
Men dansk politik er magt. Folkestyre fra sag til sag er ikke noget der sælger i en valgkamp.
Dér røg stemmer.
Når DF´s mærkesag efterhånden deles af flertallet, har DF mistet vælgere, der sætter deres kryds efter andre væsentlige årsager.
DF vandt politikken. Tabte stemmerne.