Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Kjærsgaards og Thulesens forhold er blevet anstrengt

Modsætningerne i DF handler mere om stil og magtpositioner end om politisk uenighed. I valgkampen har der været gensidig irritation mellem Kjærsgaard og Thulesen, men der er ikke tale om to politiske fløje over for hinanden
Modsætningerne i DF handler mere om stil og magtpositioner end om politisk uenighed. I valgkampen har der været gensidig irritation mellem Kjærsgaard og Thulesen, men der er ikke tale om to politiske fløje over for hinanden

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Rikke Nielsen

Pia Kjærsgaard må da også have været en stor sten i skoen for Thulelsen med hendes opførelse som formand for Folketinget. En opførsel, der peger direkte tilbage på partiet.

Det skal nok blive underholdende nu hvor madammen får masser af tid til at kritiserer Tulle og hans manglende evne til at fastholde valgresultatet fra 2015. Hun er jo rasende over at se sit livsværk blive bortødet på den måde, og mon ikke stakkels tulle får brug for både sovepiller og et trøstens ord hjemme i Thyregod.
Forhåbentlig har Kjærsgård så megen opsparet galde, at hun kan få restende af Frikadellepartiet til at revne i en nationalkonservativ retning med Messerschmidt og Marin Henriksen som løjtnanter, og så en social"demokratisk" fløj.