Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Partifælle i frontalangreb på Anders Samuelsen: ’Det har været fuldstændig gennemsyret af nepotisme’

Liberal Alliances katastrofevalg, hvor partiet er gået fra 13 til 4 mandater, får nu folketingsmedlem Henrik Dahl til at rette et skarpt angreb mod formand Anders Samuelsen og hans ledelse af partiet: »Det har været fuldstændig gennemsyret af nepotisme, og det er jo en nepotisme, der kommer fra Anders,« siger han.
Liberal Alliances katastrofevalg, hvor partiet er gået fra 13 til 4 mandater, får nu folketingsmedlem Henrik Dahl til at rette et skarpt angreb mod formand Anders Samuelsen og hans ledelse af partiet: »Det har været fuldstændig gennemsyret af nepotisme, og det er jo en nepotisme, der kommer fra Anders,« siger han.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kim Folke Knudsen
Kim Folke Knudsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

"...får en seks-syv ministerier på nogle områder, som ikke interesserer vores vælgere, og så sidder vi der og er med til at regere landet inden for nogle områder, som rent ud sagt rager vores vælgere en høstblomst."
I al beskedenhed drejer det sig bl.a. om Indenrigs- og økonomiministeriet, undervisning, transport, kultur bolig og udenrigs.....
Det er da en tilståelseserklæring der vil noget, for hermed siger Henrik Dahl, at det eneste, der interesserer Labil Alliances vælgere åbenbart kun er skat, og skat og skat. Andet?
At LA's ministre har forvaltet deres embede elendigt, har vel været medvirkende til deres dårlige valgresultat. Nu render vælgerne så over til Nye Tarvelige, Konservative og Venstre i håb om, at de kan skaffe dem de attråede topskattelettelser.

Niels Duus Nielsen, Tue Romanow, Per Meinertsen, Trond Meiring og Herdis Weins anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

@Liberal Alliances Folketingsgruppe.

Liberal Alliance anbragte sig selv i en umulig position, da de indgik i VLAK Regeringen i November måned 2016.

De ville gerne være et kritisk liberalt korrektiv til partiet Venstre og holde Venstre i ørene med at få nedbragt de offentlige udgifter og sat skatterne ned for flere grupper.

Personligt savnede jeg forsvaret for den personlige liberalisme, forsvaret for den lille og almindelige mand for borgeren hos Liberal Alliance. Der var lidt for megen afhængighed af neoliberalismens dogmer og systemtænkning og af de velbjergede grupper, som så deres snit til at få deres særinteresser igennem: De højt lønnede direktører og finansverden. Det er en af hovedårsagerne til at jeg, som en liberal sindet person aldrig kunne stemme på Liberal Alliance vores søsterparti i den liberale familie.

Men VLAK Regeringen var et Marionet Teater grundlagt på Kristian Thulesen Dahls nåde. Ingen beslutning blev truffet uden, at den havde været gennem DF nåleøjet. Ethvert tilløb til for mange Liberal Alliance sejre blev demonstrativt slået ned af de egentlige magthavere i DK Dansk Folkeparti.

Denne knibetang kunne Liberal Alliance ikke flygte fra. Selv ikke nok så stålsatte øjne, nok så høje træer og insisteren på topskattelettelser kunne fjerne matematikkens realitet. DF bestemmer indholdet af VLAK Regeringens politik ikke Liberal Alliances ministre.

Det frustrerede sikkert Liberal Alliance og deres politikere, at de skulle varetage ministerposter uden den helt store LA profil i opgaverne f.eks Ældreminister Thyra Frank og Udenrigsminister Anders Samuelsen. Måske var det ligefrem lidt med vilje, at Lars Løkke Rasmussen havde valgt netop de poster til ministrene fra Liberal Alliance. Partiet havde jo været på nakken af Venstre og Venstre som er et stort parti kan jo tænkes at svare igen på en raffineret måde. Det er set før med denne strategi. At de store partier Socialdemokraterne og Venstre dasker til de mindre nabopartier, hvis de kommer lidt for godt igang. Ole Birk Olesen LA er i den sammenhæng kommet hæderligt og pænt ud af det som Transportminister, når vi tænker på alle problemerne i DSB, som bestemt ikke blev mindre under perioden med Liberal Alliance for bordenden.

Ja jeg har sagt det før: I borgerlige og liberale partier. At røre ved Dansk Folkeparti er som at som at røre ved en bjørneklo. Den store plante giver kun plads til sig selv og alt andet under Bjørnekloen visner bort. Fra frodigt grønt til vissenbrunt, sådan bliver enden som Lakaj parti under Dansk Folkepartis skygge.

Centrumdemokraterne begravet ved valget i November måned 2001.

Kristendemokraterne lang tids ørkenvandring udenfor Folketinget. Der manglede 191 stemmer denne gang ØV Isabella Arendt Laursen det havde du ikke fortjent.

Ny Alliance det store opbrud i år 2007 mod VKO blev kvalt på under et år med DF´s velsignelse og hån.

Det Konservative Folkeparti: Smeltede ned fra år 2001 til år 2015 fra lidt over 9% af stemmerne til kun 3,4% af stemmerne. Bemærk det I gæve konservative og borgerlige stemmer, som arbejder hårdt og vedholdende. Den dag Dansk Folkeparti gik ned den dag løftede Det Konservative Folkeparti sig med Søren Pape Poulsen i spidsen. Grundlovsdag den 5 Juni 2019 må være en dag med eftertanke for Det Konservative Folkeparti for omsider er det begyndt at gå fremad igen for det traditionsrige borgerlige parti. Tillykke med fremgangen.

Før Liberal Alliances dage var det en DF hobby med frikortet og manglende regeringsdeltagelse, at gå på klapjagt efter Konservative Ministre udfra den helt enkle kalkyle. Få Det Konservative Folkeparti ned med nakken, så vokser partiet Venstre og der har vi vores rigtige allierede: personer som Marcus Knuth og Inger Støjberg. Alt fra DF side har kredset om en ting at gøre sig selv uundværlig i magtens centrum koste hvad det koste ville.

Denne DF opportunisme førte til, at partiet den ene dag var en socialdemokratisk efterfølger og redningskrans ! for Socialdemokraterne for den næste dag at være Ventres tro tjener for den tredje dag at læne sig op af Nye Borgerlige og Rasmus Paludans Stram Kurs. Sæbeboblen er brast, fupnummeret afsløret: DF hører ingen steder henne andet end der, hvor der er fremmedhad og angst for udlændinge.

Jeg tror på en eller anden måde, at denne sammenhæng med Dansk Folkepartis destruktive rolle som ødelægger af det borgerlige samarbejde, at det til sidst gik op for Statsminister Lars Løkke Rasmussen. Derfor hans bog Befrielsens Øjeblik, derfor hans introduktion af en ny kurs for Partiet Venstre, hvor de blå og liberale farver igen træder tydeligt frem. hvor Venstre igen træder i karakter som et folkeparti. Du kan ikke være et folkeparti, hvis du opfører dig som et supplement til Dansk Folkeparti. Det er umuligt, for deres politik er baseret på at kritisere og opbygge fjendebilleder af mange andre partier i Danmark. Citat listen over hånlige og nedladende bemærkninger fra DF´ere er kilometer lang.

Liberal Alliance er det seneste kors som er sat op på kirkegården over forliste borgerlige liberale partier, der lænede sig af det nationalistiske og fremmed angste parti Dansk Folkeparti.

Bjørnekloen vandt Liberal Alliance tabte.

Start for fra Liberal Alliance og genfind Jeres Liberale rødder fra bunden af.

VH
KFK
Socialliberal Debattør og Klimatosse.

LA bør glæde sig over valgresultatet, der beviser, at man godt kan effektivisere med 70% uden danskerne oplevet et tab!

René Hansen, Jesper Eskelund, Tue Romanow, Niels Østergård, Trond Meiring, Niels Duus Nielsen og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Liberal Alliance er skabt af Lars Sejer Christensen og støttet med milion donationer udelukkende med det formål at beskytte Lars Sejer Christensen og hans medesammensvorende mod høtyvene.

- Anders Samuelsen er nu strøget af Lars Sejer Christensens liste over nyttige idioter.

Jeppe Lindholm

Liberal Alliance har fået ny formand. Så ham i DR Deadline i går aftes. Wau, endnu en, som kan tale fanden op i himlen i en uendelig uimodsigelig talestrøm. Unge har virkelig lært at argumentere for sig selv - My self first.

Trond Meiring

Ny og "liberal" varm luft på dåse og varme vandomslag...
- "Same shit, new wrapping", som det hedder, på fint og pænt.

Helle Walther

Henrik Dahl er et asshole ind i mellem mod andre. Og han er ynkelig, først sviner han, så undskylder han, en nar er han.
Når det er sagt, så er LA nok blot en døgn flue, ung ny leder eller ej. Ham og Løkke i samme bås, glem det. Løkke vil se sig selv i ham for 30 år siden, da var han nemlig som ung V politiker lige så talende med varm luft og store armbevægelser. Hvordan skal Løkke , Pape og LA genopfinde blå blok med et nationalkonservativt parti på bagsmækken samt Nye borgerlige. Hvor er fælles mængden ?