Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

’Tech Titans’ på tur photoshopper kvinder ind i gruppebilledet

Amazon-boss Jeff Bezos var på en minikonference sammen med andre ledere i tech-industrien. Til det efterfølgende gruppebillede, synes man åbenbart, at kønsbalancen var skæv (der var ingen kvinder ved konferencen). Men så er det jo godt at man har photoshop ved hånden...
Amazon-boss Jeff Bezos var på en minikonference sammen med andre ledere i tech-industrien. Til det efterfølgende gruppebillede, synes man åbenbart, at kønsbalancen var skæv. Men så er det jo godt at man har photoshop ved hånden...

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Joen Elmbak
  • David Zennaro
Joen Elmbak og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Niels Duus Nielsen

Lol - det giver mig mindelser om det gamle Sovjetunionen. Der fjernede man ganske vist uønskede personer fra gruppebillederne, i stedet for at tilføje dem, men begge dele er da vist det, man kalder historieforfalskning.

Jesper Pedersen

Ligesom den danske skole der farvede nogle af eleverne på gruppebilledet brune for at virke mere mangfoldig.

Bjørn Pedersen

Der er vist en del vej endnu for kvinder i techbranchen (i USA, i det mindste) hvis de ligefrem bare bliver tænkt på som noget, der skal give et overfladisk billede af "mangfoldighed" af PR-hensyn.