Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Trump og Macrons venskabstræ er dødt

Det egetræ, som Emmanuel Macron gav Donald Trump under et besøg i 2018, findes ikke længere, fortæller franske medier. Træet blev plantet ved Det Hvide Hus og skulle symbolisere venskab mellem de to lande. Tilbage står kun en gul græsplet
Det egetræ, som Emmanuel Macron gav Donald Trump under et besøg i 2018, findes ikke længere, fortæller franske medier. Træet blev plantet ved Det Hvide Hus og skulle symbolisere venskab mellem de to lande. Tilbage står kun en gul græsplet.

Sådan så det ud, da egetræet blev plantet med guldfarvede spader og præsidentfruer i 2018. 

I dag er træet fjernet, og det eneste tilbageværende spor af det er en gul plamage i græsplænen.

Carolyn Kaster/AP

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

niels astrup

Læste en kommentar/et citat i weekendens observer: Alt, Trump rører ved, dør. Det gælder åbenbart også for egetræer.

Jørn Mortensen

Sandsynligvis er træet blot gået ud. Det kan ske også selv om gaven har en stor symbolværdi og udtrykker taknemmelighed over de amerikanske soldaters indsats i Frankrig under 2. verdenskrig. Men når nu den "oplyste, vidende og indsigtsfulde danske elite" en gang for alle har valgt at nedgøre Trump og al hans væsen, ja så afføder det negative kommentarer i en lind automatiseret, strøm.

Kim Houmøller

Træer går ud hvis de ikke bliver vandet. Kun en tosse forventer et træ kan og vil slå rødder i sommerhalvåret. Ikke engang 2 præsidenter kan. Måske hvis paven var med!