Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Mærsk Oil brød loven ved at skylle tonsvis af miljøfarlige kemikalier i havet

I alt nåede Mærsk Oil at udlede over 100 ton miljøfarlige kemikalier, før sagen blev offentligt kendt i 2017
I alt nåede Mærsk Oil at udlede over 100 ton miljøfarlige kemikalier, før sagen blev offentligt kendt i 2017

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

det kan godt nok bringe mit pis i kog! Man burde lukke firmaet og konfiskere alle aktiver. De ansvarlige kunne passende få en 5-8 års fængsel ubetinget.

Denne sag stinker værre end rådne fisk. Det kan ikke være rigtigt at et firma kan modtage 130.000 tons af et kemikalie gennem 12 år uden at foretage et eneste kontroltjek blot for at dumpe 80.000 tons i havet. Leverandøren skubber ansvaret over på en ansat, uden forklaring på hvorfor den ansatte skulle have grund til at levere et forkert produkt eller blot en antydning af, hvordan det kan gå til, at de forkerte kemikalier forsvinder ud af lagerkontrollen, medens de rigtige kemikalier forsat er til stede. I stedet for gratis bortforklaringer, burde man tjekke det spor der altid er til stede, pengene, hvem har økonomisk fordel af at forgifte miljøet!