Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Kviklånsfirmaer belønner bloggere og influencere kontant, når deres følgere optager lån

Der venter en kontant belønning og bonusser til bloggere og influenter på de sociale medier, hvis de skaffer nye kunder til kviklånsudbydere. »Alfonseri,« siger SF. Regeringen varsler indgreb mod kviklån
Der venter en kontant belønning og bonusser til bloggere og influenter på de sociale medier, hvis de skaffer nye kunder til kviklånsudbydere. »Alfonseri,« siger SF. Regeringen varsler indgreb mod kviklån

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Influencere... selve navnet er som et klask med en død fisk. Fiduskunst.

Carsten Mortensen, Dorte Haun Nielsen, Rene Thorarinsson og Tue Romanow anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

JATAK til indgreb mod kviklån. Det er åger og dumhedsstraf - og det findes der allerede en lov imod.

David Zennaro, Per Torbensen, Kim Houmøller, Rene Thorarinsson, Karsten Lundsby, Bjørn Pedersen og Tue Romanow anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Jeg forstår ikke at mennesker lader sig friste af kviklån. Der er kun en som tjener på den model udbyderne af kviklån. Enhver boligejer ville kunne lånefinansiere langt billigere. For alle andre spar op og drop forbrugs og købevanviddet med lånefinansiering.

Der er ikke brug for yderligere lovgivning, der er brug for sund fornuft og at borgerne selv siger fra overfor den form for forbrugsfest for lånte penge.

Tommy Gundestrup Schou

Jeg er totalt imod kviklån. Ingen tvivl om det. Som Kim Folke Knudsen bemærker så forstår jeg heller ikke at nogen lader sig friste af et lån med så åbenlyst vanvittige gebyrer/renter og betingelser. Men de kloge narrer de mindre kloge. Sådan vil det altid være.

Men ideen med kontant afregning ifht. de influenza ramte er jo ikke ligefrem en ny ide. Sådan har det været gennem hele internettets levetid og det er bestemt ikke unikt for kviklån.

Grethe Preisler

Hjemmebrænderiet:

"Det stinker af fusel, det bobler af gær,
din lever tar skade, og øjet får stær.
Det smager som rævepis og terpentin,
men det er billigt, og så blir man fuld som et svin"

Flemming Berger, Per Torbensen, Kim Houmøller og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar