Redaktionen læser

Siden Sandy Hook-massakren i 2012 har 2191 masseskyderier fundet sted

USA skiller sig markant ud blandt verdens andre udviklede lande, når det kommer til episoder med dødsfald forårsaget af håndvåben. Det store antal af våben gør det nemt at udføre voldshandlinger. Vox har lavet et kort, der viser udviklingen af masseskyderier siden Sandy Hook-massakren.
Vox
Nyhedsbloggen
USA skiller sig markant ud blandt verdens andre udviklede lande, når det kommer til episoder med dødsfald forårsaget af håndvåben. Det store antal af våben gør det nemt at udføre voldshandlinger. Vox har lavet et kort, der viser udviklingen af masseskyderier siden Sandy Hook-massakren.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Brian W. Andersen

Det er mere en faktaartikel udformet som en interaktiv grafik, end det er et kort. Der er da et kort i denne, men det er kun starten på en læsning som er lige til at stortude over. Hvis man er i tvivl om hvorfor man ikke bare skal bevæbne en civil befolkning, så er svaret her.

Tommy Gundestrup Schou, Peter Andersen og christen thomsen anbefalede denne kommentar

Brian W. Andersen@
Problemet bunder nok ikke i den lette adgang til våben, ja det nok lettere at myrde en masse med et maskingevær, men helt ærligt, hvis folk ikke havde adgang til skydevåben ville de nok bruge knive eller biler til at myrde med, der er masser der har jagttegn i hele europa, og dermed våben i hjemmet, der er jo hjemmeværnsfolk der har våben der hjemme, og hvis det skulle gøre at folk myrder mere fordi de har et skydevåben der hjemme ville den tendens ses værden over, se blot på Mexico det er det landt hvor flest bliver skudt, og hvor våben samtidig er forbudt, så den tese med der er mange mord i USA fordi våben er lette at komme til, holder ikke vand, jeg tror på det blandt andet er fordi der er tonsvis at medicin rester i deres vand, det har vel en form for cocktail effekt.