Redaktionen læser

Syd for Themsen: London før gentrificeringen

Fra butikker med tandproteser til vaskerier fra gamle dage. Fotografen Niall McDiarmid har portrætteret nogle af de oversete dele af det sydlige London. Hans fotografier tegner er et billede på en tid, før entreprenørenes og bygherrernes fremmarch.
The Guardian
Nyhedsbloggen
Fra butikker med tandproteser til vaskerier fra gamle dage. Fotografen Niall McDiarmid har portrætteret nogle af de oversete dele af det sydlige London. Hans fotografier tegner er et billede på en tid, før entreprenørenes og bygherrernes fremmarch.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Søren Kristensen

Skal man kigge eller lade være, er et spørgsmål lidt på linje med om man skal ringmærke fugle. Intervention er jo, lige meget hvordan man vender og drejer det, intervention.