Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Penge er penge – også på de fineste institutioner

M.I.T. Media Lab, et af de meste prestigefyldte tech-institutter i verden, har i årevis modtaget milliondonationer fra Jeffrey Epstein – og har i årevis forsøgt at holde det skjult. Den tætte relation mellem den pædofile rigmand og nøglepersoner hos universitetes ledelse, kulminerede i weekeden med rektor Joichi Ito’s afgang
M.I.T. Media Lab, et af de meste prestigefyldte tech-institutter i verden, har i årevis modtaget milliondonationer fra Jeffrey Epstein – og har i årevis forsøgt at holde det skjult. Den tætte relation mellem den pædofile rigmand og nøglepersoner hos universitetes ledelse, kulminerede i weekeden med rektor Joichi Itos afgang

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nej, ved I nu hvad?! M I T ligger i Cambridge, Mass. og har INTET med det engelske Cambridge at gøre.
Tværtimod er det første, man ser på deres 'About MIT' på www.mit.edu:
"Founded to accelerate the nation’s industrial revolution, MIT is profoundly American."

Jens Christoffersen

Det er naturligvis helt korrekt. Jeg ville faktisk have skrevet Harvard, men det ville heller ikke have været rigtigt. Ak ja, lang dag :)