Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Robert Frank er død, 94 år

Robert Frank, fotograf, kunstner og filmskaber, er død. Hans fotografiske bogudgivelse fra 1958/59, ’The Americans’, der på en definitiv vis gjorde op med genrens normer og æstetik, står som et hovedværk i efterkrigstidens dokumentarfotografi
Robert Frank, fotograf, kunstner og filmskaber, er død. Hans fotografiske bogudgivelse fra 1958/59, ’The Americans’, der på en definitiv vis gjorde op med genrens normer og æstetik, står som et hovedværk i efterkrigstidens dokumentarfotografi

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Maj-Britt Kent Hansen
Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Hej Jens - jeg er stadig interesseret i at læse artiklen og se billederne. Som jeg skrev i går, lader det sig ikke gøre.
Hilsen
Maj-Britt