Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Apple er i klemme over Hongkong

Apple har brug for at træde varsomt i forhold til Kina vs. Hongkong. Kina er et kæmpe marked for techgiganten og en stor del af deres fabrikker ligger i Kina. Omvendt er der sympati og hensyn til demonstranterne i Hongkong, som i øjeblikket køres over af en pro-kinesisk regering. Når demonstranterne så laver en app, der kan hjælpe med sikkerheden for demonstranterne, så har vi balladen
Apple har brug for at træde varsomt i forhold til Kina vs. Hongkong. Kina er et kæmpe marked for techgiganten og en stor del af deres fabrikker ligger i Kina. Omvendt er der sympati og hensyn til demonstranterne i Hongkong, som i øjeblikket køres over af en pro-kinesisk regering. Når demonstranterne så laver en app, der kan hjælpe med sikkerheden for demonstranterne, så har vi balladen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu