Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Politikere overvejer at lade processen om Radio24syv gå om

Radio- og tv-nævnet betvivlede »Louds evne og mulighed for at opfylde minimumskravene til public service-virksomheden og -programindholdet« i sin evaluering. Alligevel tildelte man kanalen til stationen
Radio- og tv-nævnet betvivlede »Louds evne og mulighed for at opfylde minimumskravene til public service-virksomheden og -programindholdet« i sin evaluering. Alligevel tildelte man kanalen til stationen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Thomas Christensen

Helle Walther: Armslængdeprincippet er sådan et gummiprincip der kan benyttes eller undlades, alt efter hvornår det er politisk opportunt. Hvor er armslængdeprincippet henne når man politisk beslutter at den nye FM4-kanal skal have mindst 70% af sine medarbejdere 110 km fra hovedstaden, vel vidende at det vil 24syv ikke kunne bære? Hvor er armslængdeprincippet når kulturministeren personligt udpeger radio- og tv-nævnet?