Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Radio24syv er blevet offer for den nye disruption-æra

Udvikling er synonymt med destruktion, fordi destruktionen bærer kreativiteten i sig selv, og en platform er først for alvor noget værd, når den går op i flammer. Det er disruption-æraens tvivlsomme credo, hvis seneste offer er Radio24syv, skriver Johanne Dalgaard i denne kommentar
Udvikling er synonymt med destruktion, fordi destruktionen bærer kreativiteten i sig selv, og en platform er først for alvor noget værd, når den går op i flammer. Det er disruption-æraens tvivlsomme credo, hvis seneste offer er Radio24syv, skriver Johanne Dalgaard i denne kommentar

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Lillian Larsen
  • Olaf Tehrani
  • Rune Stilling
Lillian Larsen, Olaf Tehrani og Rune Stilling anbefalede denne artikel

Kommentarer

ER DER NOGET VIGTIGERE END KLIMAET?
Ja, det er der: At provinsen har frataget os radio24-7, og at det skyldes grænseløs inkompetencen i Radio- og tv-nævnet. Den historie har information de seneste uger dækket med større ihærdighed end klimaet, brexit, rigsretssagen mod Trump, for slet ikke at tale om uligheden i samfundet.
I dagens net-avisforside er der i skrivende stund 12 henvisninger til 24-7-sagen og 11 til klimaet.
Det er naturligt. Et så forsmædeligt nederlag til sund fornuft, som vi har patent på, må naturligvis dækkes. Nu hvor også George Metz har spiddet de skyldige, kan vi måske få ro om denne sag, og vende tilbage til nogle af de vigtige udfordringer, vi har i samfundet.
Provinsen er noget lort. Radio- og tv-nævnet provinsielt. Radio24-7 var juvelen blandt danske kulturinstitutioner. Det er nu slået fast gennem metervis af spalteplads in Information. Lad os lægge forsmædelsen bag os, og skrive om noget andet.

ps. Jeg er ganske uhildet i denne sag: Jeg har hverken hørt radio 24-7 eller Radio Lort, som de siger på Østerbro.