Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ritt Bjerregaard: Jeg har aldrig elsket Socialdemokratiet

Myten om kvinder og magt er, at de ikke er hårde nok til den. Den myte har Ritt Bjerregaard gjort til skamme, men var hårdførheden også grunden til, at hun så ofte mistede magten igen? Altinget har mødt Ritt Bjerregaard, inden  tredje bind af hendes erindringer udkommer
Myten om kvinder og magt er, at de ikke er hårde nok til den. Den myte har Ritt Bjerregaard gjort til skamme, men var hårdførheden også grunden til, at hun så ofte mistede magten igen? Altinget har mødt Ritt Bjerregaard, inden tredje bind af hendes erindringer udkommer

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det tror jeg ej heller nogen har troet. Ritt er Ritt,hun har sat fokus på mange ting politisk og haft ret. Men hun går aldrig på kompromis. Hun er en barsk nitte politisk, skåner ingen, og man skal ikke blvie uvenner med hende, så kommer pisken uanset hvem man er, på nær hendes mand.