Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Vrede DF’ere: »Man kan godt blive lidt vælgertræt over ikke at blive belønnet«

Flere nu tidligere medlemmer af Folketinget for Dansk Folkeparti er bitre over at vælgerne ikke har belønnet dem for deres resultater
Flere nu tidligere medlemmer af Folketinget for Dansk Folkeparti er bitre over at vælgerne ikke har belønnet dem for deres resultater

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kim Folke Knudsen
  • Ib Christensen
Kim Folke Knudsen og Ib Christensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

resultaterne består jo i hovedsagen blot et galopperende fremmedhad, hvilket der heldigvis ikke er flertal for, så snup en tudekiks.

Curt Sørensen, Kristian Spangsbo, Torben Bruhn Andersen, Kristian Jensen, Tommy Clausen, Anders Lund, Benta Victoria Gunnlögsson, Nette Skov, Kim Folke Knudsen, Rikke Nielsen, Helle Walther, Anina Weber, Arne Lund og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Carsten Svendsen

At være ubestikkelig er ikke det samme som at være utaknemmelig.
Men hvordan skulle en politiker kunne forstå det.

Kristian Spangsbo, Kristian Jensen, Tommy Clausen, Sven Elming og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Ib Christensen

Det siges dem der vil have magt, er dem der er mindst egnet.

Man sider efter at ha læst artiklen, og tænker på hvem vores politikere er taknemelige overfor, hvis de mener tingene hænger sådan sammen.
Det kunne forklare en hel del, hvis deres virke er taknemmelighed rettet andet steds. end til deres vælgere.

Og hvordan endte de overhovedet i folketinget til at begynde med, når de mener stemmer kommer af taknemelighed.

Hvem er det regeringen viser taknemelighed, med det massive indkøb af overvågnings udstyr, for vores penge?

Tommy Clausen, Kaj Julin og Kim Folke Knudsen anbefalede denne kommentar

Hvorfor holder Information liv i udbrændte politikere. Jo flere DF'ere som forsvinder ud i mørket desto bedre. Håber Thulesen Dahl også snart finder udgangen, men S skal nok holde liv i ham, for de har desværre brug for hans politik.

Helene Kristensen, Torben Bruhn Andersen, Tommy Clausen, Ole Frank, Hans Larsen, Anina Weber og Jens Winther anbefalede denne kommentar

Fint, at Inf. bringer de tre vragede DF'ere s klynkeri til torvs. For det illustrerer ganske godt, hvordan DF'erne tolker deres egen indsats - kontra vælgernes vurdering af samme. Folk er ganske enkelt ikke imponeret.
Mht. "Kim Christiansens andet i et kystsikringsprojekt på Anholt og et stationsbyggeri i Thorsager på Djursland, så er det til det første at sige, at det har ingen værdi. Kim Cog hustru, Pia Adelsten, har i årevis kæmpet for et lige så værdiløst kystsikringsprojekt på Vestkysten, og har presset igennem, at staten skulle bruge tocifrede mio-beløb på en Georg-Gearløs-opfindelse, som folk med forstand på de dele, dømte til at være noget fuskeri.
Og standsningsstedet i Thorsager, her var det EL, der som det første parti gik i brechen for et letbanestop her - det skete i Thorning-tiden. At DF nu pynter sig med lånte fjer, er typisk for falskmønterpartiet, der ellers ikke har haft ret meget til overs for den kollektive trafik.. Kim Christiansen har haft som målsætning, at skade DSB og Banedanmark mest muligt - og det har han aldrig lagt skul på.
Under forhandlingerne om Togfonden gik Kim C. voldsomt i brechen for at endnu flere DSB-strækninger skulle i udbud - til trods for at han hver gang blev belært om, at Togfonden handlede om anlæg og elektrificering- Det var således Kim C. der på vegne af Venstre, gjorde hvad han kunne for at sabotere elektrificering Struer-Thisted og Ålborg-Frederikshavn, men også gik imod de nye bane Hovegård-Århus og jernbanebro over Vejle Fjord.
Mon ikke alt dette tæller en hel del tungere for vælgerne, end at Kim C. på et meget sent tidspunkt gik i brechen for et letbanestop hjemme i valgkredsen.
Men jeg kan da godt forstå, at han piber for det er jo ikke sjovt at komme hjem til Lidenlund fuldstændig afklædt og ydmyget - efter i en del år at have rendt rundt på Slotsholmen og leget betydningsfuld magthaver.

Helene Kristensen, Nette Skov, Torben Bruhn Andersen, jørgen djørup, Thomas Tanghus, Tommy Clausen, Kaj Julin, Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Houmøller, Ole Frank, Carsten Munk, Mads Troest, Dorte Sørensen, Kim Folke Knudsen, Hans Larsen, Helle Walther, Hanne Pedersen, Lars F. Jensen, Herdis Weins og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Vælgertræt, he he. DF viste sig ikke voksne nok til at tage medansvar og gå i regering under LLR, da de havde muligheden. Det trættede vælgerne, så nu er alle trætte.

Nette Skov, Tommy Clausen, Ole Frank, Kim Folke Knudsen og Arne Lund anbefalede denne kommentar

Lad nu bare vælgerne selv afgøre, hvor de vil sætte deres kryds. Vælgerne ser nok ikke kun på resultater. De vurderer sikkert også holdninger, troværdighed, fremtoning, stemmeføring og meget andet.

Tør øjnene og kom glad videre. Der hænger sikkert nogle spændende og attraktive jobopslag på væggen nede på det lokale jobcenter. Afsted derned med jer !

Nette Skov, Torben Bruhn Andersen, Helle Walther, Kim Folke Knudsen og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Den gode og flittige politiker kan godt føle sig dårligt behandlet af vælgerne. Men sådan er livet. Hvis du stiller op i Politik må du være forberedt på opture og nedture. Intet varer ved heller ikke sejrens sødme, som det må have været for DF hin Juni måned år 2015.

Lad være med at udstille utilfredsheden det gør kun ondt værre og får politikerne til at fremstå som meget selvhøjtidelige og meget krænkelses parate. Jeg er blevet snydt og krænket over vælgernes afgørelse !. Jamen sandheden i demokratiet er, at vælgerne er i deres fulde ret til at vrage enhver politiker når som helst hvor som helst ( ligegyldig hvor uforståelig og skørt motivet kan være )

Vælgernes motiver, tanker og gøren og laden er uforudsigelig ligesom vejret. Lev med det og vær glade for, at vi lever i et Folkestyre. Der er den frie vilje frihed udtrykt i vælgernes dom ( Krydset på stemmesedlen ).

Nette Skov, Erik Fuglsang, Ib Christensen og Helle Walther anbefalede denne kommentar

man kan godt blive lidt træt af politikernes hykleri, f.eks. den gode herrn Messerschmidt's svindel, der jo ikke var Dansk Forbrydersyndikat ubekendt.

Kristian Jensen

Jamen kære Kim, Henrik og Karina Due da. Det er da osse synd for jer. Vælgerne er lige så trofast som fluerne på en lort, lægges der en ny, så flyver de derover. Der da osse synd for dig Pind og dig Dahlgaard, så går man lige der og soler sig i sit eget skind, velvinende hvor fantastisk man selv er og hvad man skal leve af næste år og hvilken af de 179 taburetter i folketingssalen der har taget aftryk af ens umiskendelige bagre kontrafej og så gider de dumme utaknemmelige vælgere ikke engang gøre som de er blevt bestukket til. Verden er da helt af lave, hvis man skal til at konkurrere om pladsener. Der er jo kun 179

25 % taget af DRs budget. Øen Lindholm, Meld og Feld, En unødvendig omfartsvej ved Mariager, idiotisk udflytning af arbejdspladser, Smykkelov etc. etc

Fik I ikke løn som fortjent?

Finn Egelund, Bent Gregersen, Lars F. Jensen, Lillian Larsen og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar
Carsten Nørgaard

Det er vist ikke kun DF'erne, der klynker (og at det er hos blå blok man finder vælgerleden kan vel ikke undre). Som der står i teksten:

”Vælgerne er dumme, egoistiske og snæversynede,” lød det tilbage i maj fra Frank Dahlgaard, der havde siddet i folketinget for de konservative.

Også den tidligere Venstre-politiker Søren Pind beskrev i et blogindlæg leden ved vælgerne, som ikke hører efter.

Og Liberal Alliances Henrik Dahl har ligeledes begået et blogindlæg på B.T. hvor han oplistede nogle af de ting, som han finder mest trættende i mødet med vælgerne.

Brian W. Andersen

@ Erik Fuglsang

Du har ret i at vælgere ser på mere end politikeres resultater, men du glemte en af de afgørende ting som mange vælgere ser på: Hvilken pris koster et politisk resultat samfundets borgere?
Lige denne detalje vil altid være ret problematisk for protestpartier som DF, der konstant forsøger at gennemføre ganske få mærkesager for enhver pris. Der kommer stort set altid en dag hvor vælgerne mener at have fået for lidt resultater i forthold til hvor dyrt det har kostet af opnå dem.