Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Barokkens og Renæssancens kvindelige kunstnere

De findes, de kvindelige mestre i Barokken og Renæssancen, men indtil videre har de været gemt lidt væk. But the times they are a’ changin’, også i kunstverdenen, og Sofonisba Anguissola og Lavinia Fontana får nu en stor særudstilling på Pradomuseet i Madrid
De findes, de kvindelige mestre i Barokken og Renæssancen, men indtil videre har de været gemt lidt væk. But the times they are a’ changin’, også i kunstverdenen, og Sofonisba Anguissola og Lavinia Fontana får nu en stor særudstilling på Pradomuseet i Madrid

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer