Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Chelsea Hotel, er det ikke revet ned?

Hotellet, hvor hele 1960’erne og 70’erne og alle deres venner har knaldet, skrevet poesi, sange and whatnot, har været under afvikling og renovering i årevis. Men der bor stadig en lille flok excentrikere i det legendariske newyorker-hotels lejligheder. Kig med her
Hotellet, hvor hele 1960’erne og 70’erne og alle deres venner har knaldet, skrevet poesi, sange and whatnot, har været under afvikling og renovering i årevis. Men der bor stadig en lille flok excentrikere i det legendariske newyorker-hotels lejligheder. Kig med her

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu