Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Dine løbeture og din puls kan være blevet solgt i en 14 milliarder kroners handel

Med et smartur på håndleddet pumper du værdien af amerikanske techselskaber, hver gang du løber en tur, skriver Henrik Føhns i sin techklumme
Med et smartur på håndleddet pumper du værdien af amerikanske techselskaber, hver gang du løber en tur, skriver Henrik Føhns i sin techklumme

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Har lige smidt min Fitbit i skuffen, og taget mit gamle analoge ur på igen. Jeg orker simpelt hen ikke Google. Og mens vi skælder Russerne ud for at rode ved vores valg, roder amerikanske firmaer rundt med vores personlige data. Hvor bliver EU og GDPR af, når vores personlige data handles så åbenlys?

Niels Elgaard Larsen

Det er nok best at lade det blive i skuffen.
Men det er ikke nødvendigt at blive helt analog.

Der er smarture, som ikke uden videre udleverer end privatliv. Og man kan stadig få glæde af alt, hvad de kan.

Jeg har fx et Garmin smartur og jeg bruger https://www.saring.de/sportstracker/ som er fri software til at holde styre på mine aktiviteter. Så kan man holde sine data på sit eget ur og sin egen computer.

David Joelsen og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar