Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebook, YouTube og Twitter sletter spor efter krigsforbrydelser

Sociale medie-tjenester fjerner hundredtusindvis af fotos og videoer fra den syriske borgerkrig i bestræbelserne på at bekæmpe vold og ekstremisme på nettet. NGO frygter, at uvurderlige beviser for krigsforbrydelser går tabt, rapporterer Charlotte Aagaard
Sociale medie-tjenester fjerner hundredtusindvis af fotos og videoer fra den syriske borgerkrig i bestræbelserne på at bekæmpe vold og ekstremisme på nettet. NGO frygter, at uvurderlige beviser for krigsforbrydelser går tabt, rapporterer Charlotte Aagaard

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Peter Andersen
  • Per Torbensen
  • Maj-Britt Kent Hansen
Peter Andersen, Per Torbensen og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu