Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Marie Kondos nips

Ryd-op-i-din-bolig-og-spark-joy fænomenet Marie Kondo har åbnet en butik hvor hun sælger en masse af den type bras hun ellers anbefalede folk at skille sig af med. Enig, det er svært at sælge ’ingenting’, men kunne den gode Fru Kondo ikke anstrenge sig bare lidt mere?
Ryd-op-i-din-bolig-og-spark-joy fænomenet Marie Kondo har åbnet en butik hvor hun sælger en masse af den type bras hun ellers anbefalede folk at skille sig af med. Enig, det er svært at sælge ’ingenting’, men kunne den gode Fru Kondo ikke anstrenge sig bare lidt mere?

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Huffpost.com er en af de - heldigvis - få sider, ublock i min browser bare ikke vil lade mig besøge. Den stopper simpelthen ved guce.advertising.com/collectIdentifiers?sessionId=3_cc-session_e925f6b2-cdb1-45e6-b859-5a958e969cd2 ... Det er altså lidt skidt sat op af deres IT-folk. :)

Maj-Britt Kent Hansen

Huffpost.com skal - som efterhånden mange andre - have adgang til alt i denne verden om mig for at give adgang. Det får de ikke, så denne artikel læser jeg heller ikke. Formentlig handler den nok også blot om, at Kondo er varm luft.

Søren Mortensen, Bente Juhl og Jørn Vilvig anbefalede denne kommentar