Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ønsker Radio24syv et eftermæle som offer eller vinder?

»Der er nok en tredje mulighed ud over det politiske mord og Nævnets inkompetence; at Radio24syv ikke tog det tilstrækkelig alvorligt, at man skulle vinde et udbud, ikke kåres,« skriver Weekendavisens Arne Hardis i denne kommentar
»Der er nok en tredje mulighed ud over det politiske mord og Nævnets inkompetence; at Radio24syv ikke tog det tilstrækkelig alvorligt, at man skulle vinde et udbud, ikke kåres,« skriver Weekendavisens Arne Hardis i denne kommentar

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Erik Fuglsang
Erik Fuglsang anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henrik Brøndum

Når jeg ser billedet fra kontoret, falder det klart i øjnene. De folk er ikke blevet voksne selvom de har haft otte år til det. Radio og TV-nævnet har gjort dem en tjeneste med den lussing: "Læg det barnlige bag jer, og kom igen."

"Det frie dødsbo efter Radio24syv er selv godt i gang med at etablere et eftermæle som den fornærmede klient."...Spot on Arne Hardis