Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Signal: Mere venlighed, mindre væmmelighed

Kapitalfonden Blackstones danske afdeling tager navneforandring til Kereby. For at signalere, at nu vil selskabet – og nu skal I bare høre – ’kere sig’ om deres lejere i stedet for at genere dem. Mon de også sætter huslejerne lidt ned?
Kapitalfonden Blackstones danske afdeling tager navneforandring til Kereby. For at signalere, at nu vil selskabet – og nu skal I bare høre – ’kere sig’ om deres lejere i stedet for at genere dem. Mon de også sætter huslejerne lidt ned?

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kereby? Har 360north haft adgang til Arlafoods maketingsafdeling? For det lyder jo som en pakke halvfesen smør.

Torben Bruhn Andersen, David Joelsen, Thomas Barfod, Bjarne Bisgaard Jensen, kjeld jensen, Lise Lotte Rahbek og Anne Henk Johnson anbefalede denne kommentar

New speech. Gad vist om de har lært det ved Bæredygtig Landbrug eller Venstre? Ja mulighederne er mange. Men ligegyldigt hvordan man kalder det eller vender og drejer det blive resultatet det samme som før. Men sødt er det da. Ik.

Ja, det er som når DSBs lokoførere kalder en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i myldretiden for et "fagligt møde".....

Indskriver sig i reklamehistorien på linje med 'Socialdemokrater-NE' og wienerbrød for pro-græs ....og der er erhvervsliv international så skal naturligvis udtales på engelsk, ikke ? Har intet med 'kere' at gøre.