Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Sovjet-hippier

Hippie-bevægelsen ses ofte som et vestligt kulturfænomen, men ungdomskulturen eksisterede også i det gamle Sovjetuionen. En ny dokumentarfilm skildrer 'Hippy’-bevægelsens kultur, der havde mange lighedspunkter, men også forskelle til Vestens ungdomskultur
Hippie-bevægelsen ses ofte som et vestligt kulturfænomen, men ungdomskulturen eksisterede også i det gamle Sovjetuionen. En ny dokumentarfilm skildrer 'Hippy’-bevægelsens kultur, der havde mange lighedspunkter, men også forskelle til Vestens ungdomskultur

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer