Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

En tredjeklasseelevs guide til rigsretsprocessen

Leo på otte år er meget optaget af rigsretsprocessen i USA. Men det er der ikke mange af hans venner, der er. Derfor har The New York Times stillet deres politiske redaktør Michael S. Schmidt til rådighed for Leos spørgsmål. Uanset hvor gammel man er, er det værd at lytte til.
Leo på otte år er meget optaget af rigsretsprocessen i USA. Men det er der ikke mange af hans venner, der er. Derfor har The New York Times stillet deres politiske redaktør Michael S. Schmidt til rådighed for Leos spørgsmål. Uanset hvor gammel man er, er det værd at lytte til.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer