Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Vinca Wiedemann: »Jeg er helt sikker på, at der er punkter, hvor jeg kan forbedre min kommunikation«

Filmskolens rektor, Vinca Wiedemann, har ikke tænkt sig at følge sine elevers opfordring om at gå af. Hun opfordrer eleverne til dialog og vil ikke forholde sig til, om hendes person står i vejen for Filmskolens udvikling
Filmskolens rektor, Vinca Wiedemann, har ikke tænkt sig at følge sine elevers opfordring om at gå af. Hun opfordrer eleverne til dialog og vil ikke forholde sig til, om hendes person står i vejen for Filmskolens udvikling

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvorfor er der ingen, der tager tyren ved hornene og forklarer, at det er en bunden opgave, indtil Kommissionen kommer til fornuft og bringer det europæiske videregående uddannelsessystem tilbage på fode?
Selvom Wiedemann bliver tvunget væk, vil efterfølgeren have samme opdrag.

Det går stærkt - der er nu 607 - det er ca. 1 underskrift i minuttet. Det er glædeligvis noget, som mange folk bekymrer sig om.

Så de snart op på 11.000 underskrifter ligesom klimaadvarslen også fik. Men det ændrer hverken luftens CO2 indhold, eller de krav der stilles til uddannelsen. Tag dog en dialog og kom af sted.