Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Aktivister indtog scenen efter COP25-paneldebat med Greta Thunberg

»COP25 bør handle om at finde holistiske løsninger. Men i stedet har det forvandlet sig til en mulighed for de forskellige lande til at forhandle om smuthuller og måder til at omgå at hæve ambitionerne,« lød det fra Greta Thunberg under en paneldebat på klimatopmødet i Madrid. Kort efter debatten indtog unge klimaaktivister scenen

»COP25 bør handle om at finde holistiske løsninger. Men i stedet har det forvandlet sig til en mulighed for de forskellige lande til at forhandle om smuthuller og måder til at omgå at hæve ambitionerne,« lød det fra Greta Thunberg under en paneldebat på klimatopmødet i Madrid.

Da debatten blev afsluttet indtog unge aktivister fra #ClimateJustice scenen. Det kan ses en time og 12 minutter inde i denne video. Da kameraene slukkede fortsatte aktivisterne deres aktion på scenen, som det ses i tweetet fra Climate Action Network International herunder:

 

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu